Vognmandskørsel og krankørsel

Vognmandskørsel og krankørsel på Sydfyn til alle opgaver

Vognmandskørsel garanterer professionelt transport

Vi har mange års erfaring med vognmandskørsel

Har du brug for vognmandskørsel Sydfyn? Entreprenør Peter Mortensen tilbyder kørsel med vognmand. Vi garanterer professionel transport og entreprenørkørsel med sikkerheden i top.

Vi løser mange forskellige typer opgaver. Hvis du skal have leveret eller kørt sand, sten, kalk, jord eller andet naturmateriale væk, står vi til rådighed.

Med vognmandskørsel Sydfyn kan du også få transporteret stykgods, pakkegods og andre materialer. Vi er alsidige og har stor erfaring med vognmandskørsel. Vores kunder har mange forskellige behov – og du er derfor meget velkommen til at kontakte os med forespørgsler på opgaver.

Vælger du Entreprenør Peter Mortensen til vognmandskørsel får du en fleksibel og stabil vognmand. Vi tilbyder kørsel til både store og små projekter samt til private såvel som erhverv. Det er sikker levering, hvor der er respekt for det, der ønskes leveret.

Krankørsel Fyn

Entreprenør Peter Mortensen tilbyder både vognmandskørsel og krankørsel. Har du brug for krankørsel, kan vi hjælpe med både helt små og store opgaver på Fyn. Vi går op i sikkerhed og vores chauffører er derfor erfarne og har fokus på din tilfredshed.

Vi er vant til alle typer opgaver – også de mere udfordrende. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Sammen finder vi den bedste løsning til lige netop dig og din opgave. Vi kan løfte alt fra maskiner og byggematerialer til mere skrøbelige ting som kunstværker.

Vi har erfaring med specielle opgaver indenfor krankørsel og tager derfor gerne imod en udfordring. Entreprenør Peter Mortensen kan sikre dig professionel og omhyggelig håndtering af det, du skal have flyttet.

Vi er medlem af byg garanti

Byg garanti en del af dansk byggeri med Entreprenør Peter Mortensen. Entreprenør Fyn.

Vores medarbejdere har en mange års entreprenør-erfaring bag sig og kan derfor både udføre jobbet og give professionel rådgivning. Står du og mangler en entreprenør til jordarbejde, kloakarbejde, belægning eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte Entreprenør og autoriseret kloakmester Peter Mortensen på Fyn. Du er meget velkommen til at ringe til os, komme forbi vores kontor eller du kan kontakte os her på siden.

Skal vi kontakte dig? 

5 + 10 =