Asfaltering 

Asfaltering til private og erhverv

Vi tilbyder asfaltering til private og erhverv

Asfaltering på hele fyn

CLC Asfalt er blevet opkøbt af Entreprenør Peter Mortensen. Derfor kan vi tilbyde asfaltering og asfaltbelægning på Fyn. Har du en større eller mindre asfalt opgave? Entreprenør Peter Mortensen kan løse næsten alle typer opgaver indenfor asfalt.

Vi tilbyder asfaltering på hele Fyn – både for private og erhverv. Hvis du har brug for råd og vejledning, deler vi gerne ud af vores viden, så du kan få den bedste løsning for lige netop dig.

CLC Asfalt, der nu hører under under Entreprenør Peter Mortensen, dækker en lang række opgaver indenfor Asfalt Fyn. Skal du have asfalteret din indkørsel, parkeringspladser, vejbump, stier eller andet? Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi kan også forsegle revner og lappe huller i asfalt.

Har du en anden slags asfalt opgave, så kontakt os gerne. Sammen finder vi en løsning. Vi planlægger altid omhyggeligt og sørger for at nå den løsning, der passer bedst til netop din opgave. Entreprenør Peter Mortensen har dygtige medarbejdere, der altid stræber efter at levere et professionelt stykke arbejde indenfor aftalte tider og vilkår.

Vi er medlem af byg garanti

Som medlem af Dansk Byg Garanti, er du altid sikret, hvis uheldet skulle være ude.

Vores medarbejdere har en mange års entreprenør-erfaring bag sig og kan derfor både udføre jobbet og give professionel rådgivning. Står du og mangler en entreprenør til jordarbejde, kloakarbejde, belægning eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte Entreprenør og autoriseret kloakmester Peter Mortensen på Fyn. Du er meget velkommen til at ringe til os, komme forbi vores kontor eller du kan kontakte os her på siden.

Skal vi kontakte dig?