Brolægger Fyn 

Brolægning – Belægning – Brolægger Fyn

Skal du bruge en brolægger til privat eller erhverv? 

Brolægning på hele Fyn

Skal du bruge en brolægger til privat eller erhverv? Det er vigtig at vælge en kvalitetsbevidst og erfaren brolægger. Det er virksomhedens eller huset udstråling og førstehåndsindtryk, der er på spil – så det er altafgørende, at arbejdet bliver udført korrekt og smukt. Derudover er det utrolig vigtigt, at rådgivningen inden brolægningen påbegyndes er helt i top, da dette også er med til at sikre et godt resultat.

Hos Entreprenør Peter Mortensen kan du føle dig tryg ved, at vi tager din opgave alvorligt og tilbyder grundig vejledning. Vi ligger i Skårup på Fyn og udfører alle former for brolægning på hele Fyn. Herunder er nævnt nogle eksempler på vores kompetencer indenfor brolægning:

  • Betonstensbelægning
  • Chaussé brolægning
  • Flisebelægning
  • Granit-brolægning
  • Knolde-brolægning
  • Naturstensbelægning
  • SF-stens-belægning

Vi kan desuden udføre mange flere typer opgaver. Kontakt os gerne med din forespørgsel.
Søger du en professionel brolægger på Fyn?​ Kontakt Entreprenør & Autoriseret Kloakmester Peter til en uforpligtende snak.

Vi er medlem af byg garanti

Som medlem af Dansk Byg Garanti, er du altid sikret, hvis uheldet skulle være ude.

Vores medarbejdere har en mange års entreprenør-erfaring bag sig og kan derfor både udføre jobbet og give professionel rådgivning. Står du og mangler en entreprenør til jordarbejde, kloakarbejde, belægning eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte Entreprenør og autoriseret kloakmester Peter Mortensen på Fyn. Du er meget velkommen til at ringe til os, komme forbi vores kontor eller du kan kontakte os her på siden.

Skal vi kontakte dig?