Om Entreprenør Peter Mortensen

Jeg hedder Peter Mortensen og har været autoriseret kloakmester i mange år. Derfor har jeg også stor erfaring med kloakservice. Jeg har startet firmaet Entreprenør Peter Mortensen, som er lokaliseret i Skårup på Sydfyn – men jeg og mine dygtige medarbejdere arbejder på hele Fyn og til tider også andre steder i landet.

Alle medarbejdere har mange års entreprenør-erfaring og er derfor vant til at løse alle typer opgaver. De tager gerne imod udfordringer og er altid klar til at give professionel rådgivning. Når vi har udført et stykke arbejde, så er der garanti i op til tre år ved synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Mangler du en entreprenør til jordarbejde, kloakarbejde, belægning eller lignende? Du er meget velkommen til at kontakte entreprenør og autoriseret kloakmester Peter Mortensen på Fyn for nærmere information. Du kan ringe til os, komme forbi vores kontor eller kontakte os her på siden.

Entreprenør Peter Mortensen vokser sig hele tiden større og har opkøbt CLC Asfalt, så vi nu også kan tilbyde asfaltering og belægningsopgaver. Vores dygtige medarbejdere tager altid deres opgaver alvorligt og stræber efter at levere topkvalitet. Vi løser mange forskellige opgaver bl.a. indenfor:

  • Entreprenørarbejde
  • Kloak
  • Vognmandskørsel
  • Krankørsel
  • Asfalt

Kan du ikke finde lige det, du søgte? Du er meget velkommen til at kontakte os med din opgave for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse den.