Peter Mortensen entreprenør

Jeg hedder Peter Mortensen og har været autoriseret kloakmester i mange år. Derfor har jeg også stor erfaring med kloakservice. Jeg har startet firmaet Entreprenør Peter Mortensen, som er lokaliseret i Skårup på Sydfyn – men jeg og mine dygtige medarbejdere arbejder på hele Fyn og til tider også andre steder i landet.

Alle medarbejdere har mange års entreprenør-erfaring og er derfor vant til at løse alle typer opgaver. De tager gerne imod udfordringer og er altid klar til at give professionel rådgivning. Når vi har udført et stykke arbejde, så er der garanti i op til tre år ved synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Vi lever på din tilfredshed

Professionelt arbejde

Vi er din foretrukne sparringspartner

Entreprenør Peter Mortensen

Mangler du en entreprenør til jordarbejde, kloakarbejde, belægning eller lignende? Du er meget velkommen til at kontakte entreprenør og autoriseret kloakmester Peter Mortensen på Fyn for nærmere information. Du kan ringe til os, komme forbi vores kontor eller kontakte os her på siden.

Entreprenør Peter Mortensen vokser sig hele tiden større og har opkøbt CLC Asfalt, så vi nu også kan tilbyde asfaltering og belægningsopgaver. Vores dygtige medarbejdere tager altid deres opgaver alvorligt og stræber efter at levere topkvalitet. Vi løser mange forskellige opgaver bl.a. indenfor:

 

 • Entreprenørarbejde:
  Vores erfarne hold håndterer alt fra jordarbejde til kranskørsel, og vores ekspertise sikrer, at opgaven udføres effektivt og nøjagtigt.
 • Kloakservice:
  Autoriseret og erfarne, vi løser kloakproblemer og sikrer effektiv afløb og spildevandshåndtering.
 • Vognmandskørsel og krankørsel:
  Vi tilbyder pålidelig vognmandskørsel og krankørsel for at imødekomme dine transportbehov.
 • Asfalt og belægning:
  Fra private indkørsler til offentlige veje, leverer vi holdbare asfalt- og belægningsløsninger.

Entreprenør Peter Mortensen er ikke kun en virksomhed, det er en dedikeret gruppe af fagfolk, der deler en passion for kvalitet og ekspertise. Vi er stolte af vores professionalisme og evne til at være din betroede sparringspartner. Vi forstår vigtigheden af dit projekt, uanset om det er en omfattende entreprenøropgave, kloakreparation eller asfaltering af en ny vej. Vi er her for at sikre, at hvert skridt i processen udføres med omhu og ekspertise.

Entreprenør Peter Mortensen er vokset betydeligt og har udvidet vores serviceydelser med opkøbet af CLC Asfalt. Dette giver os mulighed for at levere endnu mere omfattende asfalt- og belægningsløsninger til vores kunder.

Kontakt Entreprenør Peter Mortensen uanset om det drejer sig om små justeringer eller store projekter, er vi klar til at levere ekspertise, der går ud over forventningerne. Din vision er vores fokus, og vi ser frem til at omsætte den til virkelighed.

Vi er medlem af BYG GARANTI 

Byg garanti en del af dansk byggeri med Entreprenør Peter Mortensen. Entreprenør Fyn.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Skal vi kontakte dig? 

8 + 2 =