Slamsugning eller rørspuling

Vi er autoriseret kloakmester og tilbyder b.la. slamsugning 

Slamsugning eller rørspuling på hele Fyn

Slamsugning

Vi har mange års erfaring og deler gerne ud af den

Entreprenør Peter Mortensen er autoriseret kloakmester og udfører slamsugning og rørspuling på hele Fyn samt anden kloakservice. Er dit afløb stoppet til eller har du andre problemer med kloakrør og afløb? Vi hjælper gerne med at løse problemet ved spuling eller slamsugning.

Der kan være mange årsager til, at en kloak er stoppet. Vores erfarne medarbejdere finder problemet og løser det for dig så hurtigt som muligt. Hvis der skulle være mistanke om, at der er en skade på afløb eller kloak, så kan vi udføre en TV-inspektion og sørge for, at alt er som det skal være.

Vi har mange års erfaring og deler gerne ud af den, så du får de bedste resultater hver gang.

Har du problemer med afløb og brug for enten rørspuling eller slamsugning på Fyn? Kontakt os gerne for et tilbud. Vi kan tømme og rense tanke samt tilbyde slamspuling og tømning af kloakker. Alt vores udstyr er professionelt og sikrer et godt resultat.

Vi er et autoriseret kloakfirma og løser alle typer opgaver med kloakker. Har du brug for ny kloak, renovering eller reparation? Vi kan hjælpe med det hele. Det kan ofte være en fordel at have samme leverandør indenfor slamsugning, spuling, TV-inspektion og kloakservice.

Ingen opgave er for store eller små

Entreprenørarbejde

Entreprenørarbejde er en tillidssag. Ting som økonomi, myndigheds-spørgsmål, materialevalg og tid er ofte blandt de spørgsmål, vi møder mest. 

Vognmandskørsel og krankørsel

Vi tilbyder både vognmandskørsel og krankørsel, hvor der er stor respekt for materialer og fokus på høj sikkerhed. Vores vognmandskørsel og krankørsel er professionel og vi tager gerne imod specielle opgaver, der kræver lidt ekstra.

Asfaltbelægning og asfaltering

Entreprenør Peter Mortensen har opkøbt CLC Asfalt og kan derfor tilbyde forskellige former for vejarbejde. Vi kan bl.a. tilbyde asfaltering på Fyn.

Brolægger Fyn

Skal du bruge en brolægger til privat eller erhverv? Det er vigtig at vælge en kvalitetsbevidst og erfaren brolægger. Vi kan tilbyder brolægning på Fyn.

Vi er medlem af byg garanti

Byg garanti en del af dansk byggeri med Entreprenør Peter Mortensen. Entreprenør Fyn.

Vores medarbejdere har en mange års entreprenør-erfaring bag sig og kan derfor både udføre jobbet og give professionel rådgivning. Står du og mangler en entreprenør til jordarbejde, kloakarbejde, belægning eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte Entreprenør og autoriseret kloakmester Peter Mortensen på Fyn. Du er meget velkommen til at ringe til os, komme forbi vores kontor eller du kan kontakte os her på siden.

Skal vi kontakte dig? 

6 + 9 =