Entreprenørarbejde på hele fyn

Entreprenørarbejde er en tillidssag 

Entreprenørarbejde på hele fyn 

Vi udfører både større og mindre entreprenøropgaver

Entreprenørarbejde er en tillidssag. Ting som økonomi, myndigheds-spørgsmål, materialevalg og tid er ofte blandt de spørgsmål, vi møder mest. Hos Entreprenør Peter Mortensen stiller vi gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed for at vejlede dig bedst muligt.

Vi udfører både større og mindre entreprenøropgaver – for både private og offentlige. Vi lægger stor vægt på, at kvaliteten er i top og at du som kunde oplever en god service. Vi gør en dyd ud af at have klare aftaler indenfor entreprenørarbejde og bestræber os altid på at levere indenfor aftalte tidsfrister. Vi har stor erfaring med hoved-, total- & fagentrepriser og har mange store projekter bag os.

Vi tager gerne imod udfordringer, så hvis du har en lidt speciel opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har før udført udgravninger, hvor maskiner skulle igennem trapperum, løftes over bygninger og ind i haver eller atriumgårde.

Entreprenør Peter Mortensen tilbyder desuden at løse flere andre opgaver.

Ingen opgave er for store eller små

Kloakarbejde

Vi tilbyder kloakarbejde ved både nye og gamle bygninger. Det er også muligt at få tv-inspektion, nedgravninger, vognmandskørsel, slamsugning og meget andet. Ved kloakrenovering kan vi tilbyde udførelse med relining og strømpeforing. Kontakt os gerne for et tilbud.

TV-Inspektion

Ved huskøb vil vi klart anbefale, at I får en tv-inspektion af kloaksystemet. Vi giver en oversigt over afløb-anlæggets tilstand, så I undgår overraskelser med afløbssystemet.

Totalentreprise

Du kan med fordel vælge en totalløsning hos Entreprenør Peter Mortensen. Så er du sikret en kontaktperson, der står for al videre kommunikation med de forskellige implicerede faggrupper. Vi koordinerer dit projekt på professionel vis, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting end at holde styr på flere håndværkergrupper på én gang – Vi har overblikket.

Vognmandskørsel og krankørsel

Vi tilbyder både vognmandskørsel og krankørsel, hvor der er stor respekt for materialer og fokus på høj sikkerhed. Vores vognmandskørsel og krankørsel er professionel og vi tager gerne imod specielle opgaver, der kræver lidt ekstra.

Asfaltbelægning og asfaltering

Entreprenør Peter Mortensen har opkøbt CLC Asfalt og kan derfor tilbyde forskellige former for vejarbejde. Vi kan bl.a. tilbyde asfaltering på Fyn.

Vi er medlem af byg garanti

Som medlem af Dansk Byg Garanti, er du altid sikret, hvis uheldet skulle være ude.

Tag kontakt til os

Vores medarbejdere har en mange års entreprenør-erfaring bag sig og kan derfor både udføre jobbet og give professionel rådgivning. Står du og mangler en entreprenør til jordarbejde, kloakarbejde, belægning eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte Entreprenør og autoriseret kloakmester Peter Mortensen på Fyn. Du er meget velkommen til at ringe til os, komme forbi vores kontor eller du kan kontakte os her på siden.

Skal vi kontakte dig? 

1 + 8 =