Vognmandskørsel Sydfyn og krankørsel

Har du brug for vognmandskørsel Sydfyn? Entreprenør Peter Mortensen tilbyder kørsel med vognmand. Vi garanterer professionel transport og entreprenørkørsel med sikkerheden i top.

Vi løser mange forskellige typer opgaver. Hvis du skal have leveret eller kørt sand, sten, kalk, jord eller andet naturmateriale væk, står vi til rådighed.

Med vognmandskørsel Sydfyn kan du også få transporteret stykgods, pakkegods og andre materialer. Vi er alsidige og har stor erfaring med vognmandskørsel. Vores kunder har mange forskellige behov – og du er derfor meget velkommen til at kontakte os med forespørgsler på opgaver.

Vælger du Entreprenør Peter Mortensen til vognmandskørsel får du en fleksibel og stabil vognmand. Vi tilbyder kørsel til både store og små projekter samt til private såvel som erhverv. Det er sikker levering, hvor der er respekt for det, der ønskes leveret.

Krankørsel Fyn

Entreprenør Peter Mortensen tilbyder både vognmandskørsel og krankørsel. Har du brug for krankørsel, kan vi hjælpe med både helt små og store opgaver på Fyn. Vi går op i sikkerhed og vores chauffører er derfor erfarne og har fokus på din tilfredshed.

Vi er vant til alle typer opgaver – også de mere udfordrende. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Sammen finder vi den bedste løsning til lige netop dig og din opgave. Vi kan løfte alt fra maskiner og byggematerialer til mere skrøbelige ting som kunstværker.

Vi har erfaring med specielle opgaver indenfor krankørsel og tager derfor gerne imod en udfordring. Entreprenør Peter Mortensen kan sikre dig professionel og omhyggelig håndtering af det, du skal have flyttet.