Slamsugning og rørspuling på Fyn

Entreprenør Peter Mortensen er autoriseret kloakmester og udfører slamsugning og rørspuling på hele Fyn samt anden kloakservice. Er dit afløb stoppet til eller har du andre problemer med kloakrør og afløb? Vi hjælper gerne med at løse problemet ved spuling eller slamsugning.

Der kan være mange årsager til, at en kloak er stoppet. Vores erfarne medarbejdere finder problemet og løser det for dig så hurtigt som muligt. Hvis der skulle være mistanke om, at der er en skade på afløb eller kloak, så kan vi udføre en TV-inspektion og sørge for, at alt er som det skal være.

Vi har mange års erfaring og deler gerne ud af den, så du får de bedste resultater hver gang.

Har du problemer med afløb og brug for enten rørspuling eller slamsugning på Fyn? Kontakt os gerne for et tilbud. Vi kan tømme og rense tanke samt tilbyde slamspuling og tømning af kloakker. Alt vores udstyr er professionelt og sikrer et godt resultat.

Vi er et autoriseret kloakfirma og løser alle typer opgaver med kloakker. Har du brug for ny kloak, renovering eller reparation? Vi kan hjælpe med det hele. Det kan ofte være en fordel at have samme leverandør indenfor slamsugning, spuling, TV-inspektion og kloakservice.